63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Leyen: Romanya, Avrupa’nın güvenliği için kilit bir unsur

Brüksel, 1 Eylül (Hibya) - Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, Romanya’nın, Karadeniz’in hava ve sularında Avrupa’nın güvenliğini sağlamaya yardımcı yardımcı olduğunu söyledi.

Leyen: Romanya, Avrupa’nın güvenliği için kilit bir unsur
Paylaş:

AB Komisyonu Başkanı Leyen, Romanya Devlet Başkanı Nicușor Dan’a, kendisini askeri liman ve hava üssünde ağırladığını için teşekkür etti.

Romanya’nın, Karadeniz’in hava ve sularında Avrupa’nın güvenliğini sağlamaya yardımcı olduğunu belirten Leyen, “Her zamankinden daha fazla, ülkeniz Avrupa’nın güvenliği için kilit bir unsur.” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.