63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Lider Faktoring'in kayıtlı sermaye tavanı artırımı

Lider Faktoring A.Ş'nin kayıtlı sermaye tavanı artırımına SPK onay verdi.

Lider Faktoring'in kayıtlı sermaye tavanı artırımı
Paylaş:

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, ''Mevcut kayıtlı sermaye tavanımıza henüz ulaşılmamış olsa da şirketimiz hedeflerine ulaşması için yeterli olmadığına, 2026 – 2030 yılları için şirketimiz mevcut 1.250.000.000 TL kayıtlı sermaye tavanının 5.000.000.000 TL'ye artırılmasına ve bu çerçevede esas sözleşmenin 6. maddesinin tadiline uygun görüşleri için Sermaye Piyasası Kuruluna (SPK) yapılmış olan başvurumuz uygun görülmüş olup, Ticaret Bakanlığı ve BDKK olurları sonrasında ilk genel kurul toplantısında pay sahiplerinin onayına sunulacaktır.'' ifadesi kullanıldı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.