63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Lokman Hekim'den ilk çeyrekte 27,6 milyon TL net kar

Lokman Hekim Engürüsağ Sağlık Turizm Eğitim Hizmetleri ve İnşaat Taahhüt A.Ş, 2025 yılının ilk çeyreğini 27,6 milyon TL net karla kapattı.

Lokman Hekim'den ilk çeyrekte 27,6 milyon TL net kar
Paylaş:

Şirketin CEO'su Süleyman Alper İnceöz, Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) gönderilen faaliyet raporunda, ''2025 yılı 1. çeyrek finansal sonuçlarımız, ciro 873 milyon TL’ye ulaşırken FAVÖK 193 milyon TL, net kar ise 27,6 milyon TL olarak gerçekleşti. FAVÖK marjı 148 baz puan yükselerek yüzde 22,1 oldu.'' bilgisini paylaştı.
 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.