63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Büyükşehir

LÖSEMİ HASTASI ÇOCUKLAR BÜYÜKŞEHİR İLE MORAL BULDU BÜYÜKŞEHİR'DEN ANLAMLI BİR ETKİNLİK DAHA

Harran üniversitesi Osmanbey Kampüsünde tedavi gören lösemili çocuklar Büyükşehir Belediyesinin Hacivat-Karagöz gölge oyunu ile moral buldu.

LÖSEMİ HASTASI ÇOCUKLAR BÜYÜKŞEHİR İLE MORAL BULDU    BÜYÜKŞEHİR'DEN ANLAMLI BİR ETKİNLİK DAHA
Advert
Paylaş:

 

 

Harran Üniversitesi Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi Onkoloji Servisi'nde tedavi gören lösemi hastası çocuklar için Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından moral etkinliği düzenlendi.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün talimatlarıyla Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı Kültür Sanat Şubesi'nce Osmanbey Kampüsü Onkoloji Servisi'nde gerçekleştirilen programda, Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Karagöz-Hacivat gösterisi yaptı.

 

Yeni normalleşmeye uygun gerçekleştirilen etkinlik sayesinde, tedavi gören çocuklar ve yakınları hoşça vakit geçirerek moral buldu. Oyunda, pandemi sürecinde Covid-19 salgınından korunma yolları ile maske+mesafe kurallarına uygun mesajlar aktarıldı.

 

Oyunu izleyen lösemi hastası çocuklar ve yakınları, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e, Harran Üniversitesi Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr.Ahmet Güzelçicek'e ve ekibine teşekkür etti.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Büyükşehir Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.