63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Şanlıurfa Valilik

MALEZYALI İŞADAMI ALBUKHARY ŞANLIURFA’DA

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Malezyalı İşadamı Albukhary Vakfı Başkanı Tan Sri Syed Mukhtar Albukhary'yi makamında kabul etti.

MALEZYALI İŞADAMI ALBUKHARY ŞANLIURFA’DA
Advert
Paylaş:

 

Malezya’nın en zengin işadamı ünvanına sahip olan, Albukhary Vakfı Başkanı Tan Sri Syed Mukhtar Albukhary, ailesi ile birlikte Şanlıurfa’ya geldi. Albukhary, yapımına destek sağladıkları camiyi gördükten sonra, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’i makamında ziyaret etti.

Şanlıurfa’da bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Albukhary, kabulünden dolayı Vali Erin’e teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Erin ise, hayır hizmeti denince tüm İslam aleminde adından söz edilen Albukhary Vakfı başkanı Seyyid Muhtar Albukhary’yi Şanlıurfa’da görmekten memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Ziyaret, Vali Erin’in Albukhary’ye bazı hediyeler takdim etmesinin ardından sona erdi.

Şanlıurfa’da geçen ay hizmete giren Mevlana Celaleddin-i Rumi Camii ve külliyesinin yapımına büyük maddi destekler sağlayan, Şanlıurfa’nın uluslararası tanıtımında önemli bir yer tutacak çok kapsamlı İngilizce bir yayının hazırlanmasına sponsor olan Albukhary Vakfı, dünyanın çeşitli ülkelerinde hayır hizmetlerinde bulunuyor.

 

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Şanlıurfa Valilik Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.