63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeyrek'ten 23 Nisan mesajı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 105’inci yıl dönümü nedeniyle kutlama mesajı paylaştı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeyrek'ten 23 Nisan mesajı
Paylaş:

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 105’inci yıl dönümü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Zeyrek, yayınladığı mesajda şunları kaydetti:

"Bugün, ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ sözünün sonsuza dek yankılandığı 23 Nisan’ın 105’inci yıl dönümünü, coşku ve gururla kutluyoruz. Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ulusal egemenliğimizin tüm kahramanlarını ve aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı yürekten kutluyorum”

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.