63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

″Market Fiyatı″ uygulaması hizmete girdi

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, vatandaşların farklı marketlerdeki ürün fiyatlarını karşılaştırabilmelerine olanak tanıyan “Market Fiyatı” uygulamasının Google Play ve App Store üzerinden erişime açıldığını duyurdu.

″Market Fiyatı″ uygulaması hizmete girdi
Paylaş:

Ticaret Bakanlığı ve Merkez Bankası’nın desteğiyle, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile TÜBİTAK tarafından geliştirilen uygulamanın, piyasalarda fiyat şeffaflığını artırmayı ve fahiş fiyatla mücadeleyi desteklemeyi amaçladığı belirtildi.

Bakan Bolat, açıklamasında, “Milletimizin alın terini ve emeğinin karşılığını korumak için teknolojiden faydalanarak yeni nesil çözümler geliştiriyoruz. Bu uygulama sayesinde vatandaşlarımız, farklı marketlerdeki fiyatları görüp karşılaştırabilecek ve en uygun fiyatlı ürünlere daha kolay ulaşabilecek.” ifadelerine yer verdi.

Fahiş fiyat ve haksız kazançla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini vurgulayan Bolat, adil ticaret ortamı için tüm ilgili kurumlarla iş birliği içinde çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.