63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Büyükşehir

MARKETLERİ DENETLEYEN ZABITA, BİRÇOK ÜRÜNE EL KOYDU

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, marketlere yönelik gerçekleştirdiği denetimlerde son kullanma tarihi geçmiş çok sayıda ürüne el koyarak imha etti. Ekipler, kurallara riayet etmeyen işletmelere cezai işlem uyguladı.

MARKETLERİ DENETLEYEN ZABITA, BİRÇOK ÜRÜNE EL KOYDU
Advert
Paylaş:

 

 

Halk sağlığını korumaya yönelik kent genelinde denetimlerini sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, marketleri yakın takibe aldı.

 

Fahiş fiyata karşı marketlere yönelik denetimlerini sıklaştıran Zabıta ekipleri, reyonlardaki ürünleri tek tek kontrol etti. Zabıtalar, bazı marketlerde ürünlerin reyon fiyatı ile kasa fiyatının aynı olmadığını belirledi. Reyon ve kasa fiyatı aynı olmayan marketlere cezai işlem uygulandı. Zabıta ekipleri, vatandaşları reyon ve kasa fiyatlarına karşı dikkatli olmaları tavsiyesinde bulundu.

 

Fahiş fiyat uygulamasının yanı sıra ürünlerin son kullanma tarihleri de kontrol edildi. Yapılan kontrollerde bebek mamasından gazlı içeceklere, gıdalardan kahve çeşitlerine kadar son kullanma tarihi geçmiş çok sayıda ürüne el konuldu. El konulan ürünler Zabıta ekipleri gözetiminde imha edildi.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Büyükşehir Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.