63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
ÖZEL HABER

Maşuk TOKİ neden mahrumiyet bölgesi durumunda

Yaklaşık 150 bin kişinin yaşadığı bir yerleşim yerinde neden yüzme havuzu yok. Orda yaşayan vatandaşlar. Şanlıurfa’nın Karaköprü İlçesi’ne bağlı Maşuk TOKİ sakinleri mahallelerine ihtiyaçları dâhilinde banka, hastane ve gençlerin bu sıcak havada serinlemesi için yüzme havuzu yapılmasını istiyorlar. Şanlıurfa’da hemen hemen her semte yapılan yüzme havuzu olmasına rağmen neden Maşuk TOKİ’ye yıllardır yapılmıyor.

Maşuk TOKİ neden mahrumiyet bölgesi durumunda
Advert
Paylaş:

Allah göstermesin acil bir durumda Hastaneye gidene kadar daha kötü bir durumla karşı karşıya kalınabilir. Aynı şekilde Banka mesela. Banka işleri için 15 kilometre yol gidip, 15 kilometre yol gelip toplamda 30 kilometre yol kat edip Banka işlerini hal ediyorlar. Aynı şekilde çarşı…

Yaklaşık 150 bin kişinin yaşadığı yerde, kayda değer gezilecek bir yerin olmaması ihtiyaç halinde 15 kilometre yol gitmek zorunda kalıyorlar. Bir nevi burada yaşayan vatandaşlar otel gibi kullanıyorlar. Burada yaşayan vatandaşlar mağdur edilmeye devam ediyor.

Otobüs hattı sadece 76 numara hizmet veriyor. Bir diğer hat ise sefer düzenlese bana göre daha iyi olacaktır. Çünkü Otobüslerde neredeyse izdiham yaşanıyor. Herkes üst üste seyahat etmek zorunda kalıyor.1 hat olduğu için otobüs durakları tıklım tıklım oluyor.

Mahalle sakinleri ise; “Burası mahrumiyet bölgesi olmaktan çıkarılmalı. Suriyelilerin kampı gibi olmuş durumdayız. Sayın Valimiz, Büyük şehir Belediye Başkanımız ve Karaköprü Belediye Başkanımızdan yardım bekliyoruz” dedi.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ÖZEL HABER Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Eyyübiye’de Yazlar Dolu Dolu Geçiyor

Akışın sonuna geldiniz.