63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Medisa Sigorta A.Ş'nin sermaye artırımı

Medisa Sigorta A.Ş'nin sermaye artırımı tescil edildi.

Medisa Sigorta A.Ş'nin sermaye artırımı
Advert
Paylaş:


AgeSA Hayat ve Emeklilik A.Ş tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, ''29 Nisan 2026 tarihli özel durum açıklamamızda, şirketimizin yüzde 100 bağlı ortaklığı olan Medisa Sigorta A.Ş'nin 1.150.000.000 TL olan çıkarılmış sermayesinin, tamamı nakden karşılanmak üzere 700.000.000 TL tutarında artırılarak 1.850.000.000 TL'ye çıkarılmasına karar verildiği ve işbu sermaye artırımına iştirak edileceği kamuya duyurulmuştu. Sermaye artırımına yönelik işlemler tamamlanarak tescil ve ilan edilmiş olup, işlem neticesinde şirketimizin yüzde 100 oranındaki ortaklık payı değişmemiştir.'' denildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.