63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Meloni’den Sanremo iddialarına ilişkin açıklama

Roma, 23 Şubat (Hibya) - İtalya Başbakanı Giorgia Meloni, Sanremo Müzik Festivali'nin ilk akşamına katılacağına dair çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Meloni’den Sanremo iddialarına ilişkin açıklama
Paylaş:

İtalya Başbakanı Giorgia Meloni, Sanremo Müzik Festivali’ne katılacağı yönündeki iddialara ilişkin açıklama yaptı. 

İddiaların hem hükümet hem de festival yönetimi tarafından reddedildiğini hatırlatan Meloni, “Sanremo'nun ilk akşamında yer aldığım iddialarıyla ilgili haberleri günlerdir okuyorum. Tamamen uydurma bir hikaye, önce Palazzo Chigi, ardından da Carlo Conti'nin kendisi tarafından derhal yalanlandı” dedi.

Yalanlamalara rağmen konunun gündemde tutulmasına ilişkin konuşan Meloni, “Ve hikaye devam ediyor: yalanlamanın ardından, sunucu bugün bir basın toplantısında benim hayali varlığım hakkında tekrar sorguya çekildi. Bu noktada, sıfırdan hikaye uyduranlara FantaSanremo'nun Festival hayranları için eğlenceli bir oyun olduğunu hatırlatmakta fayda var. Ancak haberler gerçek dünyada kalmalı” ifadelerini kullandı.

Festivalin sanatsal değerine vurgu yapan Meloni, açıklamasını “Bu arada ben de işime devam edeceğim. Ve eminim ki Sanremo, hayali konuklar olmadan da parlayacak. Çünkü bu, İtalyan müziğinin en büyük kutlaması ve içine siyasi tartışma sokmaya gerek yok” sözleriyle tamamladı. 

 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.