63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Mersin'de Cumhuriyet’in 101. yılı kutlandı

Mersin, 29 Ekim (Hibya) - Mersin'de Cumhuriyet’in 101. yılı çocuklarla kutlandı.

Mersin'de Cumhuriyet’in 101. yılı kutlandı
Paylaş:

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Çocuk Gelişim Merkezleri ve Atölyeleri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı çocuklarla kutladı. Cumhuriyetin 101. yılı dolayısıyla düzenlenen etkinlikler, tüm merkezlerde eş zamanlı olarak gerçekleştirildi. Çocukların Atatürk ve Cumhuriyet bilinciyle büyümesini sağlamak amacıyla yapılan kutlamalarda dans gösterileri ve şiir dinletileri sahnelendi. Ayrıca, marşlar bando eşliğinde söylendi.

Cumhuriyetin 101. yılı etkinlikleri, Tarsus Begonvil Çocuk Gelişim Merkezi, 100. Yıl Atatürk Çocuk Gelişim Merkezi, Halkent Adile Teyze Çocuk Gelişim Merkezi, Münir Özkul Çocuk Gelişim Merkezi, Tömük Çocuk Gelişim Merkezi, Gülnar Çocuk Atölyesi ve Yenice Yaşar Bayboğan Çocuk Atölyesi’nde eş zamanlı olarak gerçekleştirildi.

Çocuklar, dans gösterileri yaparak şiirler okudu ve Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Kırmızı beyaz renkli kıyafetler giyen çocuklar, başlarına taktıkları ay yıldızlı taçlar ve ellerindeki bayraklarla törende yerlerini aldı. 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.