63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Merz: Ukrayna'da barış bir gecede olmayacak

Cenevre, 24 Kasım (Hibya) - Almanya Başbakanı Friedrich Merz, Cenevre görüşmelerinde "bazı konuların netleştiğini", ancak "Ukrayna'da barışın bir gecede olmayacağını da biliyoruz" dedi.

Merz: Ukrayna'da barış bir gecede olmayacak
Paylaş:

Merz ayrıca, Avrupa'nın güvenlik açısından sonuçları göz önüne alındığında, Ukrayna barış planı konusunda Avrupa'ya danışılması ve onun onayı alınması gerektiğini açıkça belirtti ve Rusya'yı masaya oturmaya ve müzakerelere daha doğrudan katılmaya çağırdı.

Merz, "Avrupa çıkarlarını ve Avrupa egemenliğini etkileyen konulara onay vermezsek Ukrayna için bir barış planının olamayacağını bilmek bizim için önemli."sözlerini dile getirdi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Orhangazi Zeytin Festivali düzenlendi

Akışın sonuna geldiniz.