63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Metsola, Çekya Senatosu Başkanı Vystrcil ile görüştü

Brüksel, 23 Nisan (Hibya) – Avrupa Parlamentosu Başkanı Roberta Metsola, Çekya Senatosu Başkanı Milos Vystrcil ile bir araya gelerek Avrupa’nın rekabet gücü ve güvenlik konularını ele aldıklarını açıkladı.

Metsola, Çekya Senatosu Başkanı Vystrcil ile görüştü
Paylaş:

Avrupa Parlamentosu Başkanı Roberta Metsola, Çekya Senatosu Başkanı Milos Vystrcil ile gerçekleştirdiği görüşmeye ilişkin değerlendirmede bulundu.

Metsola, “Daha güçlü ve daha bağlantılı bir Avrupa inşa ederken, parlamentoların başkanlarıyla düzenli diyalog sürdürmek önem taşıyor” dedi.

Görüşmenin içeriğine değinen Metsola, “Rekabet gücünü artırma, bürokrasiyi azaltma ve Avrupa’nın güvenliğini güçlendirmeye yönelik adımları ele aldık” ifadelerini kullandı.

Metsola ayrıca, “Ulusal parlamentoların üyeleriyle yakın çalışmayı sürdürerek aileler ve işletmeler için hayatı kolaylaştırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.