63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Metsola, Portekiz Başbakanı olarak atanan Montenegro'yu tebrik etti

Brüksel, 5 Haziran (Hibya) - Avrupa Parlamentosu Başkanı Roberta Metsola, yeniden Portekiz Başbakanı olarak atanan Luis Montenegro'yu tebrik ederek iyi dileklerini iletti.

Metsola, Portekiz Başbakanı olarak atanan Montenegro'yu tebrik etti
Paylaş:

Avrupa Parlamentosu Başkanı Metsola, yeniden göreve başlayan Portekiz Başbakanı Luis Montenegro'ya iyi dileklerini iletti.

Portekiz'un, AB üyeliğinin 40. yılı ve dönüşümün 40. yılını kutlayan Metsola, "Refah ve istikrarın olduğu bir geleceğe doğru birlikte ilerleyelim " dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.