63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Büyükşehir

MİLLİ İRADENİN YÜKSELİŞİ 15 TEMMUZ FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı ikinci gününde çok anlamlı bir resim sergisi ile devam etti. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından desteklenen ve İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirleri tarafından çekilen 60 kare fotoğrafın yer aldığı "Milli İradenin Yükselişi 15 Temmuz Fotoğraf sergisi" Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi sergi salonunda düzenlenen törenle açıldı.

MİLLİ İRADENİN YÜKSELİŞİ 15 TEMMUZ FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI
Advert
Paylaş:

Büyükşehir Belediyesi sergi salonunda açılan "Milli İradenin Yükselişi 15 Temmuz Fotoğraf sergisi" törenine Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, , AK Parti Şanlıurfa il Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Jandarma Alay Komutanı Albay Kemal Timuroğlu, Emniyet Müdürü Veysel Tipioglu, İHA Genel Müdürü Hamit Arvas, İHA Genel müdür Yardımcısı İrfan Altıkardeş, İHA Gaziantep Bölge müdürü Ahmet Orhan Akın, İHA Şanlıurfa Büro Şefi Şinasi İnan ve protokol üyeleri katıldı.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ise, " 15 Temmuz konulu fotoğraf sergimizin açılışını gerçekleştirdik. 15 Temmuz'u anma yıl dönümünde 1 hafta boyunca programlarımız olacak. Bütün vatandaşlarımızın yapacağımız programlara katılmasını istiyorum. Unutulmamalıdır ki 15 Temmuz Darbe teşebbüsünün tarihidir. 15 Temmuz ülkemizin millet olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur. 15 Temmuz bu aziz milletin yeniden dirilişidir. Bizlerde bu ruhun anlamına uygun olarak programlarımızı gerçekleştiriyoruz. Bu uğurda can veren Aziz Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Gazilerimizin de günlüne bir nebzede olsa su serpmenin gayreti içerisindeyiz. Millet olarak yine birliği ve beraberliği sergilememiz gerekiyor. Hangi siyasi düşünceye sahip olursa olsun tüm halkımızı programlarımıza bekliyoruz. Daha Büyük ve Güçlü bir ülke olmanın yolu bu birlik ve beraberlikten geçiyor. Bu vesileyle 15 Temmuz fotoğraf sergisinin açılmasına katkı sunan başta Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere İhlas Haber Ajansı'na (İHA) ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum dedi."

Milli birlik ve Demokrasi haftası anma programlarımız dün itibariyle başladı diyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Anma haftamızın ikinci gününde Büyükşehir Belediyemiz ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'nın ortaklaşa gerçekleştirmiş olduğu resim sergisinin açılışını gerçekleştirdik. 15 Temmuzu konu alan bu sergiyi tüm halkımızın gelip görmesini istiyorum. 15 Temmuzda halk iradesini ortaya koydu. Milletimiz hain darbeye karşı iradesini koymuş ve adını tarihe altın harflerle yazdırmıştır. Şehit olan vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, Gazilerimize nice sağlıklı günler diliyorum. 15 Temmuzu unutmamız ve unutturmamız gerekiyor. Bu serginin bu bakımdan çok anlamlı olduğunu düşünüyorum. dedi"

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ana Bina sergi salonunda açılan "Milli İradenin Yükselişi 15 Temmuz Fotoğraf sergisi" bir hafta boyunca ziyaretçilerini ağırlayacak.

 

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Büyükşehir Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.