63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Mogan Enerji'den kar dağıtmama kararı

Mogan Enerji Yatırım Holding A.Ş'de, kar dağıtmama kararı alındı.

Mogan Enerji'den kar dağıtmama kararı
Paylaş:

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, ''Şirketimizin, Sermaye Piyasası Kurulunun (SPK) Kar Payı Tebliği'nde yer alan esaslar ile esas sözleşmesindeki hükümler ve kar dağıtım politikası çerçevesinde, 2025 hesap dönemi için net dağıtılabilir dönem karı oluşmadığından herhangi bir kar dağıtımı yapılmamasına, bu önerinin 2025 yılı hesap dönemine ilişkin faaliyet sonuçlarının görüşüleceği olağan genel kurulda pay sahiplerimizin onayına sunulmasına oy birliğiyle karar verilmiştir.'' denildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.