63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Moldova Dışişleri Bakanı Popşoi, Fransız mevkidaşı Barrotile bir araya geldi

Paris, 11 Mart (Hibya) - Moldova Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Mihai Popşoi, Paris'te Fransız mevkidaşı Jean-Noël Barrotile bir araya geldi.

Moldova Dışişleri Bakanı Popşoi, Fransız mevkidaşı Barrotile bir araya geldi
Paylaş:

Moldova Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Mihai Popşoi, Paris'te Fransız mevkidaşı Jean-Noël Barrotile bir araya geldi. 

Moldova Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, görüşmede Fransa'nın Moldova'nın AB'ye katılımı ve kurumsal reformlarına verdiği desteğe odaklanıldı. Öte yandan siyasi istişareleri, ekonomik bağları ve kültürel diplomasiyi güçlendirmek amacıyla yeni bir İşbirliği Protokolü imzalandı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.