63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

MSB Deniz Güvenliği Mükemmeliyet Merkezi Toplantısı gerçekleştirildi

Milli Savunma Bakanlığı’nın açıklamasına göre, Deniz Güvenliği Mükemmeliyet Merkezi'nin 2026 yılı 1’inci Yürütme Kurulu Toplantısı Tuğamiral Selçuk Akarı başkanlığında yapıldı.

MSB Deniz Güvenliği Mükemmeliyet Merkezi Toplantısı gerçekleştirildi
Paylaş:

Milli Savunma Bakanlığı’nın açıklamasına göre, Deniz Güvenliği Mükemmeliyet Merkezinin 2026 yılı 1’inci Yürütme Kurulu Toplantısı, Deniz Eğitim Öğretim Komutanı Tuğamiral Selçuk Akarı başkanlığında fiziki ve çevrim içi katılımla gerçekleştirildi.

Toplantıya çerçeve ülke Türkiye, sponsor ülkeler Portekiz, Romanya ve Yunanistan ile katkı sağlayan ortak Azerbaycan temsilcileri katılım sağladı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Bakan Kacır gençlerle bir araya geldi

Akışın sonuna geldiniz.