63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Muradiye Atık Su Arıtma Tesisi’nin yapım ihalesi gerçekleştirildi

Manisa Büyükşehir Belediyesi, kentin en fazla nüfusa sahip mahallesi Yunusemre ilçesine bağlı Muradiye’de için toplam maliyeti 2 milyar TL’yi aşan altyapı projesinde ikinci ihale de tamamlandı.

Muradiye Atık Su Arıtma Tesisi’nin yapım ihalesi gerçekleştirildi
Paylaş:

İlk adımı 28 Nisan’da atılan projeyle 65 kilometrelik içme suyu, 65 kilometre kanalizasyon ve 10 kilometre yağmur suyu hattının yapımı için ihale gerçekleştirilmişti. Projenin ikinci büyük ayağı olan atık su arıtma tesisinin ihalesi de MASKİ Genel Müdürlüğü binasında gerçekleştirildi. 10 firmanın teklif verdiği ihale, şeffaflık ilkesi gereği belediyenin sosyal medya hesaplarında canlı olarak yayınlandı. İhale sürecinde gelen teklifler ön değerlendirme sonrası Dünya Bankası’na sunulacak. Onayın ardından yüklenici firma belirlenerek çalışmalara başlanacak.

Başkan Besim Dutlulu, “Ferdi Başkanımız bu projeye büyük önem veriyordu. Biz de onun Muradiyelilere verdiği sözü yerine getirmek için çalışıyoruz. Attığımız her adım, bir vaadin yerine getirilişi, bir sorunun çözülmesi anlamına geliyor. Bu anlayışla ilerlemeye devam ediyoruz” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.