63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Muratpaşa’da 23 Nisan kutlandı

Muratpaşa Belediyesi’nin farklı mahallelerde hizmet veren 5 kreşinde eğitim gören öğrenciler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Belediye Başkanı Ümit Uysal ile bir araya geldi.

Muratpaşa’da 23 Nisan kutlandı
Paylaş:

Başkanlık makamında gerçekleşen buluşmada çocuklarla ilgilenen Uysal, 23 Nisan’ın çocuklara verilen değerin önemli bir göstergesi olduğunu ifade etti. Uysal, “Çocuklarımız bu ülkenin geleceği ve yarınların en büyük güvencesidir. Onların mutlu, özgüvenli ve iyi koşullarda yetişmesi hepimizin sorumluluğunda. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum” dedi. Buluşmada çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

Etkinlikler kapsamında kreş öğrencileri, Engelsiz Kafe’de düzenlenen programda bayram coşkusunu kutladı. Program, İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlarken, öğrenciler ritim gösterileri ve dans performansları sergiledi.

Palyaço etkinliği ve yüz boyama çalışmalarının da yer aldığı programda, kırmızı-beyaz kıyafetler giyen çocuklar hazırladıkları gösterilerle katılımcıların beğenisini topladı. Etkinlikte ayrıca öğrencilere “Atatürk ve 23 Nisan” isimli kitap dağıtıldı.

 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.