63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Net Holding'ten MERİT payı alımı

Net Holding A.Ş, MERİT payı alımı yaptı.

Net Holding'ten MERİT payı alımı
Paylaş:

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, ''336.600.000 TL olan sermayesinde 236.654.866,68 TL nominal bedelle yüzde 70,31 oranında sahibi bulunduğumuz bağlı ortaklığımız Merit Turizm Yatırım ve İşletme A.Ş paylarından, 13.11.2025 tarihinde 19,75 TL fiyat aralığından 1.000.000 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle Merit Turizm Yatırım ve İşletme A.Ş sermayesindeki paylarımız 13.11.2025 tarihi itibariyle yüzde 70,60 sınırına ulaşmıştır.'' denildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.