63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Netanyahu: Kalıcı barış için alternatif seçenekleri değerlendiriyoruz

Kudüs, 25 Temmuz (Hibya) - İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail ile bölge için kalıcı barışı sağlamak adına alternatif seçenekleri değerlendirdiklerini söyledi.

Netanyahu: Kalıcı barış için alternatif seçenekleri değerlendiriyoruz
Advert
Paylaş:

İsrail Başbakanı Netanyahu, Ortadoğu Özel Temsilcisi Steve Witkoff’un durumu doğru değerlendirdiğini ifade etti.

Rehinelerin serbest bırakılmasına yönelik bir anlaşmanın önündeki engelin Hamas olduğunu savunan Netanyahu, “ABD’li müttefiklerimizle birlikte, rehinelerimizi evlerine geri getirmek, Hamas’ın terör yönetimine son vermek ve İsrail ile bölgemiz için kalıcı barışı sağlamak adına alternatif seçenekleri değerlendirmekteyiz.” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.