63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Nilüfer Belediyesi kreşlerinde 23 Nisan coşkusu

Bursa Nilüfer Belediyesi bünyesinde hizmet veren kreş ve gündüz bakımevlerinde eğitim gören çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı renkli etkinliklerle kutladı.

Nilüfer Belediyesi kreşlerinde 23 Nisan coşkusu
Paylaş:

Burak Berk, Çamlıca, Ferhat Bakgör ve Kerem Özdilek Kreş ve Gündüz Bakımevlerinde düzenlenen programlarda minik öğrenciler, hazırladıkları gösteriler ve şarkılarla bayram sevincini yaşadı. Uğur Mumcu Sahnesi’nde de gerçekleştirilen etkinliklerde çocuklar, Türkçe ve İngilizce şarkılar seslendirirken, sınıfların hazırladığı koreografiler izleyenlerden beğeni topladı.

Etkinliklere Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları Bukle Erman ve Emre Karagöz de katıldı.

Programda konuşan Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Bukle Erman, son dönemde yaşanan üzücü olaylara değinerek, “Tüm olumsuzluklara rağmen çocuklarımızın bayram coşkusunu doyasıya yaşaması gerektiğine inanıyoruz. Cumhuriyetin ve Atatürk’ün izinde bu bayramları kutladıkça kötülüklerin azalacağına inanıyorum. Çocuklarımıza sahip çıkarak bu kötü günleri aşacağız” ifadelerini kullandı.

Erman, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü minnet ve şükranla anıyoruz. Çocuklarımıza böyle bir bayram armağan ettiği için kendisine borçluyuz” dedi.

 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.