63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Nilüfer’de afetlere karşı hazırlık tatbikatı

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Türkiye Afet Müdahale Planı (TAMP) kapsamında Bursa’da düzenlenen deprem tatbikatına katıldı.

Nilüfer’de afetlere karşı hazırlık tatbikatı
Advert
Paylaş:

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından, TAMP kapsamında, Bursa Valiliği başkanlığında afet yönetimi senaryosu gerçekleştirildi.

Nilüfer Belediye Başkanı Özdemir, Nilüfer İlçe Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi’nde Nilüfer Kaymakamı Murat Süzen ile birlikte çalışmaları yerinden takip etti.

Gemlik merkezli 6,7 büyüklüğünde bir deprem senaryosuna göre gerçekleştirilen tatbikatta, Nilüfer Belediyesi zabıta ekipleri de sahada tarama ve tespit yaptı.

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, afetlere karşı daha güçlü bir koordinasyon ve hızlı müdahale için tüm paydaşlarla kararlılıkla çalışacaklarını belirtti.

Bursa’nın bir deprem kenti olduğunun her zaman bilincinde olunması gerektiğini dile getiren Başkanı Özdemir, “Olası bir afet anında en önemli şeylerden biri de doğru koordinasyon. İlk saatlerde hızlı ve bilinçli müdahale, yaşanacak karmaşayı ortadan kaldırır. Bizler de Nilüfer Belediyesi olarak bu sürecin önüne geçmek, riskleri en aza indirmek için planlamalarımızı titizlikle yapıyoruz.” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.