63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Nilüfer’de çocuklar “Toprağın İzinde” öğreniyor

Nilüfer Belediyesinden yapılan açıklamada, çocukların yaz tatilini eğlenerek ve öğrenerek değerlendirmesi amacıyla düzenlenen “Ders Arası Çocuk Öğrenme” programının ilk haftasının tamamlandığı bildirildi.

Nilüfer’de çocuklar “Toprağın İzinde” öğreniyor
Paylaş:

Nilüfer Belediyesi, çocukların yaz tatilini eğlenerek ve öğrenerek değerlendirmesi amacıyla “Ders Arası Çocuk Öğrenme” programı düzenledi.

Açıklamada, “Toprağın İzinde” temasıyla gerçekleştirilen programın 6-29 Temmuz tarihleri arasında 8-10 yaş grubundaki çocuklara yönelik sürdürüldüğü belirtildi.

Programın ilk haftasında Yüzüncüyıl ve Üçevler mahallelerinden çocukların Pancar Deposu’nda düzenlenen etkinliklere katıldığı, Nilüfer Kent Bostanları’nı ziyaret ederek üretim süreçlerini yerinde gözlemlediği aktarıldı.

Çocukların felsefe, drama, edebiyat, ritim, temel fotoğrafçılık, doğal mürekkep üretimi ve mimarlık atölyelerine katıldığı belirtilen açıklamada, programın son gününde düzenlenen İznik gezisinde arkeolojik ve kültürel mirasın yerinde incelendiği ifade edildi.

“Ders Arası Çocuk Öğrenme” programının 29 Temmuz’a kadar Nilüfer’in farklı mahallelerinden öğrencilerin katılımıyla devam edeceği kaydedildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.