63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Nilüfer’de ücretsiz internet noktası 40’a ulaştı

Nilüfer Belediyesi, vatandaşların bilgiye erişimini kolaylaştırmak amacıyla sürdürdüğü ücretsiz Wi-Fi projesinde internet nokta sayısı 40’a yükseldi.

Nilüfer’de ücretsiz internet noktası 40’a ulaştı
Advert
Paylaş:

Nilüfer Belediyesi, internet erişimini temel bir ihtiyaç olarak görerek, altyapı çalışmalarını tamamladığı Yolçatı Mahallesi’ni de ücretsiz Wi-Fi hizmet ağına dahil etti.

Proje kapsamında, hizmet verilen nokta sayısı 40’a ulaştı.

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, projenin temel amacının özellikle kırsal bölgelerde yaşayan vatandaşların ve gençlerin dünyayla bağını güçlendirmek olduğunu vurguladı. Dijitalleşmenin önemine dikkat çeken Başkan Özdemir, altyapı koşullarının uygun olduğu diğer bölgelerde de çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.