63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Odobescu: Gazze'deki insani durumu hafifletmeye yönelik çabalarımıza devam ediyoruz

Bükreş, 16 Aralık (Hibya) - Romanya Dışişleri Bakanı Luminița Odobescu, Gazze'deki insani durumu hafifletmek için çalışmalara devam ettiklerini duyurdu.

Odobescu: Gazze'deki insani durumu hafifletmeye yönelik çabalarımıza devam ediyoruz
Paylaş:

Romanya Dışişleri Bakanı Luminița Odobescu, Suriye'de güç değişiminin barışçıl bir şekilde gerçekleşmesi, toprak bütünlüğünün ve tüm azınlıkların temel haklarının korunmasının çok önemli olduğunu vurguladı.

Avrupa Birliği - İsrail Ortaklık Konseyi'nin toplanmasına destek verdiklerini bildiren Odobescu, "Gazze'deki insani durumu hafifletmeye yönelik çabalarımıza devam ediyoruz" dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Almanya'da Scholz hükümeti düştü

Akışın sonuna geldiniz.