63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Şanlıurfa

Okul Servisi Kazasıyla İlgili Adli ve İdari Soruşturma Yapılacak

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, lise öğrencilerini taşıyan servis minibüsünün devrilmesi sonucu yaralanarak hastanede tedavi altına alınan öğrencileri ziyaret etti.

Okul Servisi Kazasıyla İlgili Adli ve İdari Soruşturma Yapılacak
Advert
Paylaş:

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, lise öğrencilerini taşıyan servis minibüsünün devrilmesi sonucu yaralanarak hastanede tedavi altına alınan öğrencileri ziyaret etti. Öğrencilere geçmiş olsun dileklerinde bulunan Vali Tuna, kazayla ilgili adli ve idari işlemler yapılacağını söyledi.

 

Vali Tuna, 25 yaralının bulunduğu kazanın ardından Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavileri devam eden 15 öğrenciyi ziyaret etti. Öğrencilerin sağlık durumlarıyla ilgili olarak Hastane Başhekim Yardımcısı Dr. Çağlar Bozkurt ve İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci'den bilgi alan Tuna, "Çok şükür ki öğrencilerimizin hayati tehlikesi gözükmüyor. Birçoğu taburcu ediliyor. Takip altında olanlar var" dedi.

 

Kazayla ilgili olarak idari ve adli soruşturma başlatıldığını ifade eden Tuna, "Burada kusur var. Hem şoförle ilgili bulunan kusurlar ve usulsüzlük var. Bir taraftan da fazladan ayakta öğrenci alınması durumu var. Bunlarla ilgili gerek adli gerek idari işlemler yapılacak. Sorumlular gereken cezayı alacak. Öğrencilerimize ve ailelerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" diye konuştu.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Şanlıurfa Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.