Macaristan Başbakanı Orban, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Macaristan, Kiev ve Brüksel’den gelen baskılarla karşı karşıya. Bunlar kaba ve aldatıcı yöntemlere başvuruyor. Bizim bir seçeneğimiz var: savaş yanlısı kampın taleplerine boyun eğmek ya da durduğumuz yeri savunmak. Soru yok, biz pozisyonumuzu savunacak ve barışı desteklemeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Hibya Haber AjansıOrban: Macaristan, Kiev ve Brüksel’den gelen baskılarla karşı karşıya
Budapeşte, 18 Şubat (Hibya)-Macaristan Başbakanı Viktor Orban, Kiev ve Brüksel’in uyguladığı baskılara karşı ülkesinin duruşunu koruyacağını ve barışı desteklemeye devam edeceğini açıkladı.
Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.