63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Ordu'da yoğun kar nedeniyle eğitim ve öğretime ara verildi

Ordu Valiliği, yoğun kar yağışı, don riski ve buzlanma nedeniyle 21 Şubat Cuma günü eğitim ve öğretime ara verildiğini bildirdi.

Ordu'da yoğun kar nedeniyle eğitim ve öğretime ara verildi
Paylaş:

Ordu Valiliğinin açıklamasına göre, il genelinde etkisini sürdüren yoğun kar yağışı, don riski ve buzlanma nedeniyle; İl genelindeki tüm resmi/özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında (okullar, halk eğitim merkezi kursları, özel öğretim kursları, Kur’an kursları, rehabilitasyon merkezleri, kreşler); 21 Şubat 2025 Cuma günü 1 (bir) gün süreyle eğitim-öğretime ara verildi.

Hamile ve engelli kamu görevlileri ile 0-6 yaş çocuğu olup kamuda çalışan anneler de aynı gün idari izinli sayılacak.
 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.