63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Osmangazi’de sünnet şöleni

Osmangazi Belediyesi’nin Osmangazi Kent Konseyi ile ortaklaşa düzenlediği etkinlikle yaklaşık 200 çocuk için sünnet şöleni düzenledi.

Osmangazi’de sünnet şöleni
Paylaş:

Sünnetlik kıyafetlerini giyerek şölen alanına gelen çocuklar Osmangazi Belediyesi, tarafından kurulan oyun alanlarında oynayarak keyifli vakit geçirdi. 

Sünnet şöleni için kendilerine destek olan hastanelere teşekkür ederek sözlerine başlayan Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, “Osmangazi Belediyesi ve Osmangazi Kent Konseyi olarak 200 çocuğun sünnet etkinliğini gerçekleştirdik. Sünnet olan çocuklar için şölen yapıyoruz. Allah sünnet olan çocukların hepsine mürüvvetlerini göstersin. Bugün yaptığımız etkinlikle çocukların hayatlarında güzel bir iz bırakmayı amaçlıyoruz. Osmangazi’nin 40 mahallesinden 200 çocuk erkekliğe ilk adımını attı bu geleneksel sünnet şölenini her yıl tekrarlayarak hem ailelere hem de çocuklara unutulmaz anlar yaşatırız” dedi.

Sünnet şölenin sonunda Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın ve protokol üyeleri etkinliğe destek olan hastanelere plaket verdi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.