63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Osmaniye Belediyesi Spor Kulübü’nde eğitimler başladı

Osmaniye Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan Spor Kulübü, her yaştan bireyin spora ve sanata ilgisini artırmak amacıyla düzenlediği eğitim kurslarına başladı.

Osmaniye Belediyesi Spor Kulübü’nde eğitimler başladı
Paylaş:

Toplamda 563 sporcunun farklı branşlarda eğitim alacağı programda, ilk dersler uzman antrenörler gözetiminde gerçekleştirildi.

Hafta sonları düzenlenen futbol, basketbol ve voleybol eğitimlerine katılan çocuklar, belediye tarafından sağlanan ücretsiz servis imkanıyla kurs alanlarına ulaştırılıyor. 

Kayıt rakamlarına göre futbolda 75, basketbolda 147 ve voleybolda 125 kişi eğitim görecek. Hafta içi belirlenen günlerde ise geleneksel spor dalları ve sanat kursları devam edecek. 

Geleneksel Türk okçuluğu için 34, masa tenisi için 45, tenis için 36 ve wellness çalışmaları için 41 kişi eğitim alacak. Ayrıca kültürel gelişim kapsamında halk oyunlarına 33, resim kursuna 27 ve gitar kursuna 20 kişi katılım sağlayacak.

Alanında uzman eğitmenler eşliğinde yürütülen bu kurslarla, hem sağlıklı yaşamın desteklenmesi hem de gençlerin yeteneklerinin keşfedilmesi hedefleniyor.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.