63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Osmaniye Lezzet Festivali’nde Gökhan Akar sahne aldı

Osmaniye Belediyesi tarafından düzenlenen “Osmaniye Lezzet Festivali” Gökhan Akar konseri ile sona erdi.

Osmaniye Lezzet Festivali’nde Gökhan Akar sahne aldı
Paylaş:

Osmaniye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce organize edilen “Osmaniye Lezzet Festivali” şarkıcı Gökhan Akar’ın sahne almasıyla final yaptı. Akar, şarkılarını Osmaniyeliler için söyledi.

Konser öncesinde konuşmasında “Aşkla çalışarak Osmaniye’mize hizmet olup akacağız” diyen Belediye Başkanı İbrahim Çenet, “Çok güzelsin Osmaniye, maşallah Osmaniye diyoruz. bir sokak festivali oldu. Geçen yılda yapmıştık bu yıl daha güzeli oldu. Emeği geçen arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gücümüze güç katarak sizlere hizmet ediyoruz. Biz her şey Osmaniye için diyoruz. Sizleri çok seviyoruz; saygıyla, sevgiyle ve muhabbetle selamlıyoruz.” diye konuştu.

Konserin sonunda MHP Merkez İlçe Başkanı Bilal Çenet ve Belediye Başkan Yardımcısı Sait Başkurt, Gökhan Akar’a çiçek takdiminde bulundu.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Osmangazi’de 19 Mayıs konseri

Akışın sonuna geldiniz.