63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Özel: İran’ı kurtarmak eli kanlı yönetimlerin işi değildir

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, ABD Başkanı Donald Trump ve İsrail Başbakanı Netanyahu’nun sivilleri hedef alan, bölgeyi ateşe atacak müdahalelerinin kabul edilemeyeceğini bildirdi.

Özel: İran’ı kurtarmak eli kanlı yönetimlerin işi değildir
Paylaş:

CHP Genel Başkanı Özel, İran’ın geleceğine İran halkı karar verebileceğini belirterek, Trump ve Netanyahu’nun sivilleri hedef alan, bölgeyi ateşe atacak müdahalelerinin kabul edilemez olduğunu vurguladı.

Türkiye’nin, komşusunun toprak bütünlüğünü ve istikrarını merkeze alan, sivil hassasiyeti yüksek, son derece dikkatli bir diplomasi yürütmesi gerektiğini ifade eden Özel, “İran’ı kurtarmak eli kanlı yönetimlerin işi değildir.” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.