63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Pakistan Dışişleri Bakanı Dar, Türk mevkidaşı Fidan ile bir araya geldi

İslamabad, 15 Eylül (Hibya)- Pakistan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Senatör Mohammad Ishaq Dar, Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile görüşme gerçekleştirdi.

Pakistan Dışişleri Bakanı Dar, Türk mevkidaşı Fidan ile bir araya geldi
Paylaş:

Pakistan Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre Pakistan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Senatör Mohammad Ishaq Dar, Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile görüştü. 

Dar ve Fidan, görüşmede İsrail'in Katar ve bölgedeki diğer ülkelere yönelik saldırılarını kınadı.

Açıklamada "Filistin davasına sarsılmaz desteklerini yineleyen liderler, İslam İşbirliği Teşkilatı ve Arap Birliği'nin Müslüman ümmetinin kolektif eylemini harekete geçirmedeki önemini vurguladılar ve Arap-İslam Zirvesi'nin toplanmasını memnuniyetle karşıladılar." ifadeleri kullanıldı.  

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.