63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Pavel: Çocukların sesini duyurmak İçin bugün Hrady’de davul çalıyoruz

Prag, 19 Kasım (Hibya) - Çekya Cumhurbaşkanı Petr Pavel, Dünya Çocuk İstismarı ve İhmalini Önleme Günü kapsamında yaptığı açıklamada, her çocuğun güvenli bir ortamda büyüme şansına sahip olmadığını vurguladı.

Pavel: Çocukların sesini duyurmak İçin bugün Hrady’de davul çalıyoruz
Paylaş:

Çekya Cumhurbaşkanı Petr Pavel, Dünya Çocuk İstismarı ve İhmalini Önleme Günü kapsamında yaptığı açıklamada, her çocuğun güvenli bir ortamda büyüme şansına sahip olmadığını vurguladı. Çocukların yaşadığı istismar ve kötü muameleye dikkat çekmek amacıyla bugün Prag Kalesi’nde (Hrad) sembolik bir davul etkinliği düzenlediklerini belirten Pavel, bu etkinliğin çocukların sesini duyurmak için yapıldığını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Pavel açıklamasında, “Ne yazık ki tüm çocuklar güvenli bir ortamda büyüme şansına sahip değil. Bu yüzden bugün, Dünya Çocuk İstismarı ve Zararlarını Önleme Günü’nde, onların sesi duyulsun diye Hrady’de davul çalıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.