63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Peng Liyuan, Güney Kore Devlet Başkanı Lee Jae-myung’un eşi ile görüştü

Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping’in eşi Peng Liyuan, dün Beijing’de Güney Kore Devlet Başkanı Lee Jae-myung’un eşi Kim Hye-kyung ile bir araya geldi.

Peng Liyuan, Güney Kore Devlet Başkanı Lee Jae-myung’un eşi ile görüştü
Advert
Paylaş:

Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping’in eşi Peng Liyuan, dün Beijing’de Güney Kore Devlet Başkanı Lee Jae-myung’un eşi Kim Hye-kyung ile bir araya geldi.

Peng Liyuan görüşmede, Çin'e ilk resmi ziyaretini yılbaşında gerçekleştiren Güney Kore Devlet Başkanı Lee Jae-myung'a eşlik eden Kim Hye-kyung'u içtenlikle karşıladıklarını açıkladı. Çin ve Güney Kore’nin yakın komşular olduğuna dikkat çeken Peng, her iki ülke halkının iletişimi güçlendirip karşılıklı anlayışı geliştirmelerini umduğunu belirtti. 

Peng, Kim Hye-kyung'un sosyal refah girişimlerine olan bağlılığını, kadın ve çocuk haklarının geliştirilmesine yaptığı önemli katkıları övdü ve her iki tarafın bu konudaki değerli deneyimlerini paylaşmasını temenni etti. 

Kim Hye-kyung, Peng Liyuan'a sıcak konukseverliği ve özenli ev sahipliği için içten teşekkürlerini sundu. Peng Liyuan'ın kadın ve çocuk haklarının geliştirilmesine uzun yıllardır yaptığı katkılara duyduğu hayranlığı dile getiren Kim Hye-kyung, Güney Kore ve Çin halkları arasındaki ilişkilerin geliştirilmesini aktif olarak desteklemeye ve iki ülke arasındaki dostluğun güçlendirilmesine katkıda bulunmaya hazır olduğunu ifade etti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.