63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
YAŞAM

PKK İstanbul'da, IŞİD Üyesi Olduğu İddia Edilen Şahsı Öldürdü

İstanbul Gaziosmanpaşa'da, PKK'nın gençlik yapılanması YDG/H üyeleri, IŞİD üyesi olduğu gerekçesiyle 45 yaşındaki Mürsel Gül'ü öldürdü.

PKK İstanbul'da, IŞİD Üyesi Olduğu İddia Edilen Şahsı Öldürdü
Advert
Paylaş:

Suruç'taki canlı bomba saldırısının ardından İstanbul'da korkutan gelişmeler yaşandı. Gaziosmanpaşa'da, PKK'nın gençlik yapılanması YDG/H üyeleri, IŞİD üyesi olduğu gerekçesiyle 45 yaşındaki Mürsel Gül'ü öldürdü.

 

OLAY YERİNDE ÖLDÜ

 

Alınan bilgiye göre, YDG/H üyesi bir grup, dün akşam Karayolları Mahallesi'ndeki evine giden Mürsel Gül'e silahlı saldırıda bulundu. Vücuduna 4 kurşun isabet eden Gül, olay yerinde hayatını kaybetti.

 

EMNİYET SORUŞTURMA BAŞLATTI

 

Şüphelilerin, marketlere temizlik malzemesi satan sakallı Mürsel Gül'ü, terör örgütü IŞİD üyesi olduğu iddiasıyla öldürdüğü öğrenildi. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü, olaya ilişkin soruşturma başlattı. Şüphelilerin kimliğini belirleme çalışmaları sürüyor.

 

Öte yandan YDG/H üyelerinin bir süre önce de aynı mahalledeki telefon bayisine sakallı bir çalışanı bulunduğu gerekçesiyle silahlı saldırıda bulunduğu, olayda ölen ya da yaralanan olmadığı kaydedildi.

 

 

Mürsel Gül'ün, Selef Ebu Selef olarak bilinen bir twitter hesabı kullandığı bildirildi.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YAŞAM Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.