63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Popşoi, Bakan Rasmussen ile görüştü

Kopenhag, 12 Mayıs (Hibya) -Moldova Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Mihai Popșoi, Danimarka Dışişleri Bakanı Lars Lokke Rasmussen ile görüştü.

Popşoi, Bakan Rasmussen ile görüştü
Paylaş:

Moldova Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Mihai Popșoi,  Danimarka Dışişleri Bakanı Lars Lokke Rasmussen ile bir araya geldi.

Moldova ile Danimarka arasında güçlü ve güvene dayalı ilişkilerin bulunduğunu belirten Popşoi, "Özellikle 1 Temmuz’da AB Konseyi Dönem Başkanlığını devralacak olan Danimarka’nın, AB yolundaki sürecimize verdiği destek için minnettarız.Moldova, güvenilir ortağımıza güveniyor." dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Gemlik’te engelsiz festival coşkusu

Akışın sonuna geldiniz.