63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Popşoi, Dicarlo ile görüştü

Kişinev, 21 Kasım (Hibya)- Moldova Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Mihai Popşoi, Siyasi Konular ve Barışı İnşa İşlerinden Sorumlu Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreter Yardımcısı Rosemary DiCarlo ile görüşme gerçekleştirdi.

Popşoi, Dicarlo ile görüştü
Paylaş:

Moldova Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Mihai Popşoi, Siyasi Konular ve Barışı İnşa İşlerinden Sorumlu BM Genel Sekreter Yardımcısı Rosemary DiCarlo ile olumlu bir görüşme gerçekleştirdiklerini bildirdi. 

Popşoi, görüşmeye ilişkin yaptığı açıklamada "Barışı, istikrarı, kalkınmayı ve dayanıklılığı teşvik etme konusundaki ortak çabalarımızı gözden geçirdik ve yakın bir şekilde birlikte çalışmaya devam etme taahhüdümüzü yineledik." ifadelerini kullandı. 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Van'da ücretsiz çamaşırhane hizmeti

Akışın sonuna geldiniz.