63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Rubio: ABD-AB ekonomik ilişkilerinin güçlendirilmesi ele alındı

Washington, 24 Nisan (Hibya)- Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Dışişleri Bakanı Marco Rubio, Avrupa Birliği Ticaret Komiseri Maroš Šefčovič ile bir araya gelerek ABD ile AB arasındaki ekonomik ilişkilerin derinleştirilmesini görüştüklerini açıkladı.

Rubio: ABD-AB ekonomik ilişkilerinin güçlendirilmesi ele alındı
Advert
Paylaş:

ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio, Avrupa Birliği Ticaret Komiseri Maroš Šefčovič ile bir araya gelerek ABD ile AB arasındaki ekonomik ilişkilerin derinleştirilmesini görüştüklerini açıkladı.

Rubio, görüşmede kritik mineraller alanında önemli bir mutabakat zaptı (MOU) imzalandığını belirtti.

ABD ile Avrupa Birliği’nin dünyanın en büyük ticaret ve yatırım ilişkilerinden birine sahip olduğunu vurgulayan Rubio, atılan adımların bu iş birliğini daha da güçlendireceğini ifade etti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.