63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Rubio: Dört UCM yetkilisine daha yaptırım uyguluyorum

Washington, 20 Ağustos (Hibya) – Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Dışişleri Bakanı Marco Rubio, dört Uluslararası Ceza Mahkemesi (UCM) yetkilisine daha yaptırım uyguladığını açıkladı.

Rubio: Dört UCM yetkilisine daha yaptırım uyguluyorum
Paylaş:

ABD Dışişleri Bakanı Rubio, Uluslararası Ceza Mahkemesi’nin, ulusal egemenliği hiçe saymaya ve Amerikan ve İsrail vatandaşlarını soruşturma, tutuklama, gözaltına alma ve yargılama çabalarıyla hukuki mücadeleyi kolaylaştırmaya devam ettiğini söyledi.

Buna karşılık, dört UCM yetkilisine daha yaptırım uyguladığını belirten Rubio, “UCM'nin Amerikalılara ve İsraillilere karşı ahlaki açıdan iflas etmiş ve hukuken temelsiz eylemlerinden sorumlu olanları sorumlu tutmaya devam edeceğiz.” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.