63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Rubio: En büyük fedakarlığı yapan kahramanları onurlandırıyoruz

Washington, 25 Mayıs (Hibya) - Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Dışişleri Bakanı Marco Rubio, Anma Günü (Memorial Day) dolayısıyla saygı mesajı yayımladı.

Rubio: En büyük fedakarlığı yapan kahramanları onurlandırıyoruz
Paylaş:

ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio, yayımladığı mesajda ülkenin inşasında ve savunulmasında hayatını kaybeden askerlerin fedakarlıklarına vurgu yaptı.

Amerika'nın var oluş mücadelesine ve kahramanların önemine değinen Rubio, “Amerika, her şeyini feda etmeye hazır olanlar tarafından inşa edildi, savunuldu ve korundu” ifadelerini kullandı.

Hayatını kaybedenlerin hatırasını yaşatma kararlılığını vurgulayan Rubio, “Anma Günü'nde, ulusumuz ve özgürlüğümüz için en büyük fedakarlığı yapan kahramanları onurlandırıyoruz. Onları asla unutmayacağız” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.