63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Rubio: Güvenli tedarik zincirlerinden fayda göreceğinizi düşünüyoruz

Washington, 4 Şubat (Hibya) - Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Dışişleri Bakanı Marco Rubio, benzer düşüncelere sahip ülkelerle birlikte küresel bir tedarik zinciri girişimi başlattıklarını belirtti.

Rubio: Güvenli tedarik zincirlerinden fayda göreceğinizi düşünüyoruz
Paylaş:

Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanı Marco Rubio, benzer düşüncelere sahip müttefik ülkelerin katılımıyla düzenlenen konferansta, güvenli tedarik zincirleri ve ekonomik stratejilere ilişkin açıklama yaptı.

Başlatılan girişimin küresel bir boyut kazanması gerektiğini ifade eden Rubio, “Bugün burada başlattığımız bu girişim belki bizimle başlamış olabilir, ancak bu yalnızca Amerikan girişimi değildir” dedi.

Rubio, “Bu, ortak bir noktası olan benzer düşüncelere sahip ülkelerle birlikte uluslararası, küresel bir girişim olmalıdır” diye konuştu.

Rubio, Trump yönetiminin ulusal güvenlik vizyonuna atıfta bulunarak  “Başkan Trump, göreve geldiği ilk günden itibaren ekonomik güvenliğin ulusal güvenlik olduğunu açıkça belirtti. Dostlarımız ve ortaklarımız olan sizlerin, büyük bir parçası olmak istediğimiz güvenli tedarik zincirlerinden fayda göreceğinizi düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.