63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Rubio, Wong ile görüştü

Washington, 8 Aralık (Hibya) – Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Dışişleri Bakanı Marco Rubio, Avustralya Dışişleri Bakanı Penny Wong ile bir araya geldiğini açıkladı.

Rubio, Wong ile görüştü
Paylaş:

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Dışişleri Bakanı Marco Rubio, 35. Avustralya-ABD Bakanlar İstişareleri öncesinde Avustralya Dışişleri Bakanı Senator Penny Wong ile görüştüklerini belirtti.

Rubio,  açıklamasında “Amerika Birleşik Devletleri'nin Avustralya'dan daha iyi bir dostu, ortağı veya müttefiki yoktur. Özgür ve açık bir Hint-Pasifik bölgesini desteklemek için ortak çabalarımızı genişletmeyi dört gözle bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Popșoi , Marshall ile bir araya geldi

Akışın sonuna geldiniz.