63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Russel: Silahlı gruplarla bağlantılı çocuklar, suçlu olarak değerlendirilmemelidir

New York, 12 Şubat (Hibya)- Birleşmiş Milletler Uluslararası Çocuklara Acil Yardım Fonu (UNICEF) İcra Direktörü Catherine Russell, Haiti'de silahlı gruplar tarafından askere alınan ve kullanılan çocukların sayısının hızla arttığını bildirdi.

Russel: Silahlı gruplarla bağlantılı çocuklar, suçlu olarak değerlendirilmemelidir
Paylaş:

UNICEF İcra Direktörü Catherine Russell, Haiti'de silahlı gruplar tarafından askere alınan ve kullanılan çocukların sayısının hızla arttığını aktardı. 

Silahlı gruplarla bağlantılı çocukların suçlu olarak değerlendirilmemesi gerektiğini belirten Russel, "Uygun yeniden entegrasyon hizmetlerini almaları ve ek risklerden korunmaları gerekmektedir." ifadelerini kullandı. 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.