63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Rusya Dışişleri Bakanlığı, Almanya Büyükelçisini çağırdı

Moskova, 27 Nisan (Hibya) - Almanya’nın Almanya’nın Moskova Büyükelçisi, Rusya Dışişleri Bakanlığı tarafından çağrıldı.

Rusya Dışişleri Bakanlığı, Almanya Büyükelçisini çağırdı
Paylaş:

Almanya’nın Almanya’nın Moskova Büyükelçisi, Rusya Dışişleri Bakanlığı tarafından çağrıldı.

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, Kiev’de gerçekleştirilen bir görüşmeye ilişkin protesto notası iletildiği belirtildi. Söz konusu görüşmenin, Almanya’daki CDU milletvekili Roderich Kiesewetter ile Akhmed Zakayev arasında yapıldığı ve Rusya karşıtı planların koordinasyonu iddiasıyla gündeme geldiği ifade edildi.

Açıklamada ayrıca görüşmenin Ukrayna yönetiminin kolaylaştırmasıyla gerçekleştiği öne sürüldü.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.