63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Saar, Romanyalı mevkidaşı Oana ile bir araya geldi

Bükreş, 28 Ekim (Hibya) - İsrail Dışişleri Bakanı Gideon Saar, Romanya Dışişleri Bakanı Toiu Oana ile görüştü.

Saar, Romanyalı mevkidaşı Oana ile bir araya geldi
Paylaş:

İsrail Dışişleri Bakanı Saar, Romanya Dışişleri Bakanı Toiu Oana'ya Bükreş'teki misafirperverliği için teşekkür etti.

Trump Planı'nı görüştüklerini ve Hamas'ın öldürülen rehineler konusundaki anlaşmayı ihlal ettiğini ve Sarı Hat'ın batısındaki bölgede kendini yeniden kurma girişimlerini ayrıntılı olarak anlattığını söyleyen Saar, şunları dile getirdi:

“Savaş boyunca Romanya'nın verdiği destek ve AB'de İsrail'e yönelik yaptırımlara karşı çıkması için kendisine teşekkür ettim. Onu İsrail'i ziyaret etmeye davet ettim. Birlikte ilişkilerimizi daha da güçlendireceğiz.”

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.