63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Samsun Muhtarlar Konağı’ndaki çalışmalar bitti

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Muhtarlar Konağı’ndaki çalışmalar tamamlandı.

Samsun Muhtarlar Konağı’ndaki çalışmalar bitti
Paylaş:

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’ın müjdesini verdiği Muhtarlar Konağı’ndaki çalışmalar tamamlandı. Muhtarlar Konağı, İlkadım ilçesinde faaliyet gösterecek.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Hemşehrilerimizin sorunlarına en hızlı dokunan çözüm olmamızdaki en büyük gücümüz olarak da muhtarlarımızı görüyoruz. İşte bu anlayışla şehrimizde Muhtarlar Konağı projesini hayata geçirdik. Muhtarlarımız sadece hizmetin muhatabı ya da talep edeni değil karar süreçlerinin bir parçası haline gelsin istedik. Bu proje, şehrimizin geleceğini bu şehrin dinamiklerinin ortak aklı ile inşa etme kararlılığımızın önemli bir göstergesidir. Samsun’un ortak aklının buluşma noktası olacak proje muhtarlarımıza ve şehrimize hayırlı olsun” dedi.  

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.